Om mig

Välkommen till Fiskelycka i norr! Jag som driver denna blogg är en sportfiskefantast som bor i ett mindre samhälle i östra Norrbotten. Sportfisket har genom åren upptagit en stor del av min fritid och förhoppningsvis kommer intresset bestå livet ut. Det jag främst vill förmedla med denna blogg är glädjen till sportfisket och vad man kan få ut av denna underbara hobby.

Mitt fiske består i dagsläget mest utav predatorfiske efter arter som gädda, gös, lake och abborre. Men det skall sägas att jag inte alls är främmande att fiska efter andra arter och då kan det lika väl handla om lax, röding, harr som id, braxen eller mört. Kort sagt så tycker jag att alla fiskar har sin charm att överlista. När vi kommer till fiskemetoder försöker jag även där vara flexibel och lära mig bemästra de flesta som jag finner intressanta. För tillfället blir det mycket ismete och pimpelfiske under vintersäsongen medans spinnfiske, trolling och vertikaljigging tar upp den mesta tiden under sommarhalvåret. Men har under perioder även metat och flugfiskat en hel del.

Förutom att fiska så gillar jag att skriva och förmedla mina tankar, känslor och kunskap till andra vilket detta forum är perfekt för. Att sedan få möjlighet att lära känna och ta del av andra likasinnade människors erfarenheter och kunskap gör det ju ännu trevligare. Så därför var inte rädd att lämna ett avtryck på sidan oavsett om det är av positiv eller negativ klang...


Om ni har frågor eller vill ta kontakt med mig så gör du det lättast på min mejl.
matsnilsson75@hotmail.com


Sportfiske är livskvalité på hög nivå där man kan
kombinera spänning med naturupplevelse.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar