torsdag 27 juni 2019

Härlig fiskepremiär av Krister

I början av månaden gjorde Krister sitt första fiskepass för året. Han valde att trolla och med magi, rutin och lite flyt lyckades han lura upp en riktigt fin gädda. Riktigt roligt! Hatten av och grattis.

Gäddan vägde 12350 gram med en uppskattad längd av 120-123 cm.

Detta blev klubbens (Team North Predators) andra gädda över 12 kilo för året och totalt 6:e över 10 kilo. Ett facit vi får vara mer än nöjda över då vi bara fiskat april och juni undantaget några fiskepass sista veckan i maj. Sedan har vi ju några skapliga lakar också varav ett blev nytt klubbrekord. Nu går vi in på årets andra halva och förhoppningsvis blir det någon till bra fisk innan vi summerar året.

För ni som har missat så ligger en ny KLUBBSIDA uppe nu som vi för närvarande uppdaterar med årsrapporter samt lägger in nya fiskar kontinuerligt i vårt FOTOALBUM samt uppdaterar klubblistor och statistik.

Jag och Krister har även fiskat ett pass tillsammans men det blev ingen succé direkt. Några landade gäddor alla av Krister medan lyckades bli helt utan.

Vet att Krister hade hoppats fiska mera än vad han gjort hittills, bl.a. under midsommar men det fisket regnade bort kan man säga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar