torsdag 21 januari 2010

TEAM NORTH PREDATOR

För ett tag sedan fick jag en förfrågan av teamet om jag var intresserat att vara med. Krister och Ari två av killarna i teamet har jag vid några tillfällen under åren träffat på då vi metade mycket och då hände det ibland att vi fiskade i samma vatten. Nu slumpade det sig så att jag kom i kontakt med dessa två under det senaste året plus att jag varit och fiskat med Krister vid ett par tillfällen.

Jag känner att detta gäng delar min syn på sportfisket i allmänhet och vikten att visa ödmjukhet och respekt inför omgivningen i möjligaste mån utan att skada någon eller trampa andra på tårna. Sedan så är det fråga om mycket duktiga fiskare med olika bakgrunder och speciallist områden, just därför känns det både inspirerande och lärorikt att få chansen att fiska och utbyta erfarenheter med dessa herrar. Av dessa anledningar så känns det bra att nu vara en del av teamet och förhoppningsvis skall jag i framtiden kunna bidra med en och annan fisk av skapligt format.

TEAM NORTH PREDATOR är en specimenfiske grupp från Norr. Specimenfiske (en strävan efter att få stora exemplar av fiskar) är drivkraften i fisket. Gruppen bildades 2006 av Krister Wallmark som drog ihop ett gäng seriösa och duktiga fiskare från norra delen av landet som han kände sedan tidigare. Klubbens inriktning framgår delvis av namnet PREDATOR vilket betyder rovfisk och det är dessa fiskar det sätts fokus på. Framförallt gädda, abborre och gös men även andra rovfiskar som bland annat öring och lax.

Titta gärna in på sidan så får du veta mera om vad klubben står för och vilka som är medlemmar. Det finns även en hel del bilder på fiskar som fångats genom åren samt listor där medlemmarnas största fiskar finns samlade. Dessutom finner du flera mycket bra och välskrivna artiklar som Krister skrivit plus tester av fiskeprylar.

TNP185

KLICKA HÄR SÅ KOMMER DU TILL SIDAN:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar