måndag 15 oktober 2012

Webbtipset - Team Mieko Norr

Dagarna här uppe bli nu allt kortare, graderna allt färre och det är inte heller lika lätt rent mentalt att komma ut längre. De flesta packar nu undan fiskegrejorna men för de riktigt inbitna predatorjägarna är detta en högsäsong och hittar man bara fisken kan resultat bli riktigt bra.

Av någon anledning är detta en tid man kommer de stora fiskarna nära inpå och dessutom har de oftast lagt på sig lite extra hull inför vintern. Ett fisketeam som skördar framgångar höst efter höst vad det gäller stora gäddor är bevisligen Team Mieko Norr. Denna höst har inte varit något undantag.

Jag har följt deras sida i rätt många år och ser att utvecklingen går stadigt framåt. Nu mera kan man inte bara hitta trevliga bilder utan även intressanta artiklar och texter. Det som jag imponeras mest av är hur otroligt målinriktade dessa killar verkar vara och hur mycket tid de lägger ner året runt på sin hobby. De är inte heller rädd för att testa nya metoder/ tekniker för att driva utvecklingen framåt. Jag tror detta är en del av hemligheten bakom deras framgångar och jag tycker det är glädjande att se att hårt och målmedvetet arbete verkligen lönar sig.

För ni som inte hittat till deras sida ännu kan jag rekommendera ett besök. Klicka här för att komma vidare till deras hemsida.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar