måndag 26 maj 2014

Mieko Predatorvecka 2014

Nu är det dags för årets predatorvecka som inleds med föreläsningar i Mieko Fishings lokaler den 2-3/6 och avslutas med gäddfisketävling 7/6. Jag tycker det är väldigt bra att någon tagit detta initiativ. Därför hoppas jag att så många som möjligt kommer, såväl nybörjare som de mer rutinerade rävarna. Här nedan hittar ni såväl program som information om denna vecka. Hoppas vi ses där…

“Det är med glädje vi återigen kör Mieko Predatorvecka 2014 under perioden 2-7/6. Under veckan kommer vi att erbjuda många kampanjer på produkter för predatorfiske och intressanta föreläsningar.

Robin Utbys och Björn Larsson kommer att berätta om deras syn på gäddfiske. Tillsammans har de närmare 50 gäddor över 10 kg.

Rickard Jonsson pratar om vertikalfiske efter gös. Han är en av landets mest framgångsrika gösfiskare och delar med sig av värdefulla tips för vertikalfiske.

Håll även koll på dagliga kampanjer både i butiken och webshopen. Du kan göra fina klipp. Butiken har som vanligt öppet 10-18 på vardagar och 10-15 på lördagar.”

Föreläsningar och Mieko Gäddfisketävling

Tis: 3/6: 18:30 Gäddfiske, Björn Larsson/Robin Utbys Mieko Family
Ons: 4/6: 18:30 Vertikalfiska gös, Rikard Jonsson Team Fishseekers
Lör 7/6: Mieko Gäddfisketävling med bla. Stefan ”Trumman” Trumstedt

Anmäl dig för föreläsningarna på: miekofishing@gmail.com

188263-ban-f0315d

Ny tjusig Miekologga…

På tal om Mieko Fishing så har de nyligen kommit med en ny högklassig webshop. Även sortimentet växer allt mer och fler och fler nya intressanta fiskeprylar dyker upp. Ni som inte varit i butiken på ett tag så rekommenderar jag ett besök, ni andra kan ju surfa in och kika i deras nya webshop.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar