onsdag 14 september 2011

NY BLOGG – Fiskebloggar i Sverige

Under de senaste åren har antalet sportfiskebloggar ökat explosionsartat vilket förstås är glädjande för oss sportfiskare. Problem är bara att hitta de bloggar man gillar. Ett annat kan vara att hitta tillbaka till rätt blogg om man missat att bokmärka den. Tyvärr finns det inte heller så många länkportaler för fiskebloggar och de få som finns är mest riktade till trollingbloggar.

Därför har jag nu knåpat ihop en blogg som går under namnet http://fiskebloggarisverige.blogspot.com/ där jag samlat ihop ett stort antal bloggar och sedan kategoriserat upp dem efter olika fiskemetoder och lite annat. Förutom detta så kommer jag varje vecka ge ett bloggtips samt eventuellt ta upp annat intressant som händer inom bloggvärlden.

Sidan kommer alltså bara att handla om fiskebloggar och förhoppningen är att man som läsare kommer kunna hitta nya intressanta bloggar. Saknar man någon blogg eller har en egen som inte finns med så kan man bara mejla den till mig så lägger jag upp den så fort jag kan.

Bloggen är nu under uppbyggnad och tanken är att den skall vara tillgänglig för allmänheten från och med den 1 oktober. Den kommer vara väldigt enkel i sin uppbyggnad med få bilder så att uppladdningen går så snabbt som möjligt. Jag uppskattar också om jag får kritik eller feedback oavsett om den är positiv eller negativ. Då kan jag lättare förbättra bloggen samt veta vad som är bra med den. Jag återkommer med mer information innan den läggs ut för allmänheten.

1 kommentar: